Home » Duyurular » Tübitak 2232 Araştırmacı İlanı

Tübitak 2232 Araştırmacı İlanı

Boğaziçi Üniversitesi Bilişsel Bilim Programı olarak yetkin araştırmacıları TÜBİTAK 2232 Uluslararası Lider Araştırmacılar Programına davet etmekten mutluluk duyarız. Bilişsel Bilim Doktorasına sahip olan adaylar öncelikli olarak tercih edilmektedir.

Başvuru süreci iki aşamadan oluşturmaktadır. İlk aşamada Boğaziçi Üniversitesi Bilişsel Bilim Programı, başvuran adayların hangilerine destek vereceğine karar verecektir. İkinci aşamada ise uygun görülen araştırmacıların Bilişsel Bilim Programı’nın desteğiyle bireysel başvurularını TÜBİTAK’a göndermeleri gerekmektedir.

Boğaziçi Üniversitesi Bilişsel Bilim Programı tarafından başvurularının desteklenmesini isteyen adayların özgeçmişlerini ve olası projesinin kısa bir özetini cogsci@boun.edu.tr elektronik posta adresine 4 Mart gecesine kadar göndermeleri gerekmektedir. Uygun görülen adaylar 6 Mart’ta açıklanacaktır. TÜBİTAK 2232 Uluslarası Lider Araştırmacılar Programına son başvuru tarihi 29 Mart 2019 olarak belirlenmiştir.

İlan için ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.